En ny og spændende verden

Jeg har altid har haft en stor fascination og passion omkring behandling samt alternativ behandling. Dette har gjort at jeg fra år tilbage tog flere massage-kurser og valgte i 2017 at gøre min lidenskab for behandler verdenen til en livsstil og påbegyndte Body SDS uddannelsen. Jeg blev færdiguddannet i 2020 og er i dag Autoriseret Body SDS behandler.

For mig starter en ny og spændende verden med opførelsen af denne hjemmeside. Jeg glæder mig til at se hvad fremtiden bringer.

I kommentar feltet nedenunder, er du velkommen til at skrive hvis du har noget input til mig eller ønsker et emne jeg skal undersøge og skrive om. Du kan også vælge at skrive til mig direkte på info@jeanettegylling.dk

Udgivet
Kategoriseret som Info

2 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *